Мегамозок

Мегамозок (Megamind / Мегамозг). Анімаційний фільм / комедія / фантастика. США, 2010. Режисер Том Макграт. Ролі озвучують: [Вілл Феррелл->will-ferrell], [Тіна Фей->tina-fey], [Бред Пітт->brad-pitt], [Джона Гілл->jonah-hill], Дейвід Крос.

Megamind2010Poster.jpg

Мегамозок – найгеніальніший лиходій в історії, однак його плани завжди зриває суперсильний Мачомен. Але коли Мачомен гине, Мегамозок втрачає сенс життя. Щоб втекти від депресії, він вирішує створити для себе ворога-героя.

На ранніх етапах виробництва картина мала назву “Супермозок”, однак її довелося змінити через конфлікт з компанією коміксів “Марвел”, яка раніше зареєструвала це словосполучення як товарний знак. Мегамозка спочатку мав озвучувати [Бен Стіллер->ben-stiller], потім [Роберт Дауні-мол.->robert-dawney-jr], але врешті-решт роль дісталась Віллу Ферреллу. “Унікальним було те, що мій персонаж виявився лиходієм через певні обставини, – розповідає про свою роботу актор. – Насправді він добрий і милий, притримується старої традиції, згідно з якою добро перемагає зло. Він також знає, що одне не існує без іншого. Актори запевняють, що під час озвучування багато імпровізували, і бачать у цьому головну відмінність між анімаційним та ігровим кіно.

2 коментаря для “Мегамозок”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *