Крик-4

Крик-4 (Scream 4 / Крик-4). Фільм жахів / пародія. США, 2011. Режисер Вес Крейвен. У ролях: [Нів Кембелл->nev-campbell], [Дейвід Аркетт->david-arquette], [Кортні Кокс-Аркетт->cortney-cox-arquette], [Емма Робертс->emma-roberts], Марлі Шелтон, Ентоні Андерсон.

scream4_poster.jpg

Сідні Прескот повертається у рідне місто. Одного дня у будинку її родичів лунає дзвінок, і жах починається знову. Невідомий маніяк імітує події багаторічної давнини, а серед друзів Джил, племінниці Сідні, є чимало хлопців, які божеволіють від фільмів жахів…

Передбачається, що фільм стане першим у новій трилогії.

Студія Вайнштейна заявила про наміри створити четверту частину ще у липні 2008 р., і тоді ж Вес Крейвен сказав, що не проти повернутися у крісло режисера, якщо його задовольнить сценарій. У березні 2010 р. його затвердили постановником картини.

Продюсер Кеті Конрад подала до суду на компанію Вайнштейна за те, що розробка проекту почалася без її відома, а у її компанії була ексклюзивна угода з Вайнштейнами на виробництво цього кіносеріалу.

У квітні 2010 р. проводились проби на 12 різних ролей, а через місяць стало відомо про участь у них таких відомих молодих акторів, як [Гейден Панітьєррі->hayden-panettieri], Ешлі Грін та Рорі Калкін. Пізніше Емма Робертс офіційно отримала роль Джил, на яку претендувала Ешлі Грін. У червні актриса Лейк Белл, якій призначалась роль детектива Джуді Хікс, колишньої однокласниці Сідні, вибула з проекту через напружений знімальний графік. Цю роль виконала Шелтон. Ентоні Андерсон зіграв детектива Перкінса, названого на честь Ентоні Перкінса, головного героя класичного “Психо” Хічкока.

2 коментаря для “Крик-4”

  1. квитки вже куплені, сьогодні зацінимо! кажуть, що там знялась подружка Клічко, подивимось чи вб’ють її, як і решту))

  2. кровища, резня красоток пачками и легкий юмор. хороший образец жанра, рекомендую ценителям. и девушку кличко таки завалили)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *