Мій Болівуд

Любите індійське кіно?! Кортить більше дізнатися про улюблених зірок? Хочеться втримати і насолодитись якомога довше тим фонтаном емоцій, що дарує перегляд фільму? І, може, Ви не раз запитували себе, хто і як створює подібну феєрію? І замислювались, хто ж придумує ті надзвичайні танці?
Тоді Вам на сайт Індійського кіно!

Ласкаво просимо до «Мого Болівуду»! Новий сайт про індійське кіно пропонує незабутню подорож в екзотичний світ одного з найпопулярніших феноменів сучасної культури.

Тут ви знайдете не лише біо та фільмографію Болівудських зірок, а зможете ознайомитися з їхніми думками в найсвіжіших інтерв’ю. Дізнаєтеся про історію появи та розвитку болівудських студій, про справжніх творців індійського кіно: авторів самих сюжетів – сценаристів, режисерів; почитаєте про операторів, хореографів, модельєрів – всіх, хто залишається поза кадром і про яких рідко пишуть, говорячи про індійське кіно. І, звісно, вас очікує сюрприз, у вигляді інформації про одну з найвідоміших і значимих постатей Болівуду.

Крім того, усі фани мистецтва східного танцю зможуть задовольнити свій інтерес, оскільки болівудським поставновкам присвячують тут велику увагу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *