Любов: Інструкція із застосування

Любов: Інструкція із застосування (Manuale d’am3re / Любовь: Инструкция по применению). Мелодрама. Італія, 2011. Режисер Джованні Веронезі. У ролях: [Роберт Де Ніро->robert-de-niro], [Моніка Беллуччі->monika-bellucci], Рікардо Скамарчіо, Мікеле Плачідо, Лаура К’ятті, Карло Вердоне.

lub-instr-poster.jpg

Три новели фільму розповідають про кохання у різні періоди життя. “Молодість”: молодий амбіційний юрист напередодні весілля розуміє, що кохає зовсім іншу. “Зрілість”: успішний телеведучий несподівано опиняється в обіймах молодої дівчини. “Після”: американський професор історії мистецтв лікує душевні рани у Римі після розлучення.

З 9 червня стрічку “Любов: Інструкція із застосування” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”.

Це третя частина серії, створеної режисером і сценаристом Веронезі (“Що з нами буде?”, “Чудова дружина”). Першими двома були “Підручник кохання” (2005) та “Підручник кохання: Історії” (2007). Зйомки стрічки почалися 24 вересня 2010 р. у Римі, а фінальну сцену з Де Ніро та Беллуччі зняли 20 жовтня у шпиталі Вілла Піцетті в Гросето.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *