Дженуарі Джонс

Дженуарі Джонс (January Jones / Дженуари Джонс) народилась 5 січня 1978 р. в Сіу Фалс, невеликому містечку у штаті Південна Дакота, де живуть лише 200 тисяч чоловік. Раніше Сіу Фалс був відомий лише своїми учбовими закладами Augustana College, Southeast Technical Institute, University of Sioux Falls. Дженуарі зробила рідне містечко популярним: зараз туди часто навідуються її прихильники і просто туристи.

january-jones1.jpg

Своє незвичне ім’я майбутня актриса отримала на честь героїні роману Жаклін Стюарт “Одного разу недостатньо” Дженуарі Вейн. З дитинства Джонс проявляла здібності лідера, в школі була у перших рядах організації суспільного життя, ставила дитячі вистави, часом залучаючи до них дорослих акторів. Закінчивши Roosevelt High School у рідному містечку, Дженуарі розпочала модельну кар’єру. Довгий час вона була обличчям марки “Abercrombie & Fitch”. У 1999 р. Джонс виконала свою першу роль – у телесеріалі “Жіночий клуб”. У 2002 р. вона увійшла до списку ста найвродливіших жінок світу, складеного журналом “Maxim”. Серед найвідоміших стрічок за її участю: “Скляний будинок” (2001), “Бандити” (2001), “В усій красі” (2002), “Керування гнівом” (2003), [“Американський пиріг: Весілля”->american-wedding] (2003), “Справжнє кохання” (2003), “Брудні танці-2” (2004), “Три могили” (2005), “Закон і порядок” (2008), “Рок-хвиля” (2009).

january-jones2.jpg

У телесеріалі “Шаленці” (2007-2010) актриса зіграла Бетті Дрейпер. Ця роль двічі приносила їй номінації на “Золотий глобус” (у 2008 та 2009 рр.), один раз – номінацію на “Еммі” (у 2010 р.), а Асоціація акторів США відзначила своєю премію цілий ансамбль виконавців серіалу. Цього року Джонс з’явилась на екранах у трилері “Невідомий” з [Лаямом Нісоном->liam-neeson] та [Даян Крюгер->diane-krueger] і в кінокоміксі [“Люди Ікс: Перший клас”->x-men-first-class], де зіграла мутантку Емму Фрост.

У 1998-2001 рр. Дженуарі зустрічалась з Ештоном Катчером, який і привів її у світ кіно. Потім три роки її кавалером був співак Джош Гробан. У 2010 р. Джонс почала зустрічатись з Джейсоном Судейкісом. 28 квітня 2011 р. стало відомо, що восени у актриси народиться перша дитина.

january-jones3.jpg

Дженуарі запевняє, що зберігає чудову фігуру без допомоги дієт і ніколи ні в чому собі не відмовляє: “Я не так часто хочу солодкого або чогось не дуже корисного. Але коли таке трапляється, наприклад при поганому настрої або десь у дорожній пробці, тоді я їду у “Макдональдс”, купую собі смажену картоплю та суничний шейк і не відчуваю жодних докорів сумління, тому що я це заслужила”. На відміну від багатьох знаменитостей, вона не любить користуватися послугами терапевта: “Я не збираюся платити 300 доларів на годину за бесіду, яка у мене може бути зі справжньою подругою безкоштовно”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *