Нестерпні боси

Нестерпні боси (Horrible Bosses / Несносные боссы). Комедія. США, 2011. Режисер Сет Гордон. У ролях: [Джейсон Бейтман->jason-bateman], Чарлі Дей, Джейсон Судейкіс, [Кевін Спейсі->kevin-spacey], [Джеймі Фокс->jamie-foxx], [Дженніфер Аністон->jennifer-aniston], [Колін Фаррелл->colin-farrell].

horrible_bosses-poster.jpg

З 4 серпня стрічку “Нестерпні боси” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Троє чоловіків, яким не пощастило з босами, зустрічаються у барі, діляться своїми бідами і, добре випивши, вирішують, що монстрів необхідно зупинити. Користуючись порадами колишнього в’язня, вони розробляють заплутаний план вбивства усіх трьох босів.

Художник-постановник фільму Шеперд Френкель, який працював з Сетом Гордоном у 2008 р. над романтичною комедією “Чотири Різдва”, каже, що у стрічці зібрано дві команди, в кожній з яких троє людей, і його завданням було показати відмінності “ігрових полів” кожної команди. Офіси, в яких працюють герої, були організовані так, щоб збільшити дискомфорт та занепокоєння молодшого персоналу, кожен рух якого бос може спостерігати зі свого кутового кабінету. Зйомки картини проходили у Лос-Анджелесі та його околицях.

“Майже у кожного в житті був хоча б один нестерпний бос, той, який робив це життя нестерпним, – каже Гордон. – І усі ми знаємо, наскільки це спокусливо: мріяти, наскільки краще було б, якби він не стояв у тебе на шляху. Ця історія про трьох хлопців, які вирішили не просто мріяти, а діяти. Але все виходить зовсім не так, як вони того очікували”. Сценарист Майкл Марковіц, який і вигадав сюжет, запевняє, що на це його надихнув власний досвід офісного життя: “Це – моя помста”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *