Липучка

Липучка (Flypaper / Липучка). Комедійний трилер. США, 2011. Режисер Роб Мінкофф. У ролях: [Патрік Демпсі->patrick-dampcey], [Ешлі Джадд->ashley-judd], Тім Блейк Нельсон, Пруїтт Тейлор Вінс, Мекхі Файфер, Джон Вентимілья, Метт Раян.

Flypaper2011Poster.jpg

З 25 серпня стрічку “Липучка” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Тріпп приходить до банку увечері незадовго до закриття, і саме в цей час відбуваються відразу два пограбування. Починається перестрілка, в якій Тріпп рятує гарненьку робітницю банку. Бандити і заручники опиняються у замкненому будинку, з якого немає виходу до ранку.

Це дебют Демпсі у якості продюсера. Сценарій написали Джон Лукас та Скотт Мур, дует, який подарував світу обидві частини “Похмілля”. “У нас в фільмі є і любовна лінія, – сміється Патрік. – У мого персонажа розвивається роман з героїнею Ешлі Джадд. Ця історія сподобалась мені тим, що завдяки ній я зміг направити інтерес моїх прихильників в інше русло, не відлякуючи їх. Але я відчував, що мені треба трохи відійти від романтичних комедій, спробувати себе у чомусь іншому. З цієї точки зору Тріпп – ідеальна роль, а “Липучка” – чудовий проект”. Персонаж Демпсі має легку форму аутизму, і грати його актору було цікаво. До того ж дія розгортається на одному місці, і стрічку не потрібно було знімати у різних місцях земної кулі. Тому Патрік вважає, що це був ідеальний проект для продюсера-початківця.

Роль Кейтлін спочатку призначалась [Лів Тайлер->liv-tyler], але в останній момент вона залишила проект, і її замінила Ешлі Джадд, яка до цього ніде не знімалась більше року, тому що закінчувала Гарвардський університет. Чоловік Джадд – відомий автогонщик Даріо Франкітті, а Патрік час від часу бере участь у доброчинних перегонах, хоча не ризикує виступати у професійних змаганнях. Відразу після прем’єри “Липучки” на кінофестивалі “Санденс” Демпсі поїхав на перегони Grand-Am Road Racing у Дайтоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *