Щелепи 3D

Щелепи 3D (Shark Night 3D / Челюсти 3D). Трилер. США, 2011. Режисер Дейвід Р. Елліс. У ролях: Сара Пекстон, Дастін Мілліган, Кетрін Макфі, Аліса Діас, Сінква Воллс, Джоел Мур, Джошуа Леонард, Кріс Зілка, Кріс Кармак.

shark_night_3d_poster.jpg

З 8 вересня стрічку “Щелепи 3D” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Вихідні у будинку поряд з озером Луїзіанської затоки перетворюється на жах, коли на сімох людей, учнів коледжу, що зібрались відпочивати, нападають акули, які по черзі вбивають кожного з них.

Насправді картина називається “Ніч акул”, тому її можна назвати нащадком “Щелеп” хіба що за темою. У ній діє відразу шість різновидів риб-хижаків: біла акула, риба-молот, акула-бик, тигрова акула, акула, що світиться, та акула-мако. У кожної з них свій власний стиль поведінки і нападу. Режисер Елліс, який також створив дві картини з серії “Пункт призначення”, вже має досвід роботи над фільмами про акул: він брав участь у зйомках трилера “Глибоке синє море” (1999).

Зйомки “Щелеп 3D” проходили восени 2010 р. в Луїзіані. Картиною опікувались ті ж самі продюсери, які раніше створили хіти жанру жахів “Хостел” та “Техаська різанина бензопилою”. Елліс збирався випустити фільм на екрани як “Безіменний 3D-трилер з акулами”, проте студія вирішила підібрати гучнішу назву. Незважаючи на жорстокі сцени, у США стрічка отримала досить-таки безневинний рейтинг PG-13.

1 коментар для “Щелепи 3D”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *