Агент Джонні Інгліш: Перезапуск

Агент Джонні Інгліш: Перезапуск (Johnny English Reborn / Агент Джонни Инглиш: Перезапуск). Шпигунська комедія. Великобританія, 2011. Режисер Олівер Паркер. У ролях: [Ровен Аткінсон->rowan-atkinson], [Джилліан Андерсон->gillian-anderson], [Розамунд Пайк->rosamund-pike], Бен Міллер, Домінік Вест, Того Ігава, Рік Маял, Річард Шифф, Денієл Калуя.

johnny_english_reborn_poster.jpg

З 15 вересня стрічку “Агент Джонні Інгліш: Перезапуск” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Кар’єра Джонні Інгліша зайшла у глухий кут, і він оселився в печері в горах Тибету, ховаючись від усіх через сором. Однак у героя з’являється ще один шанс: він повинен зірвати змову групи кілерів, які планують знищити китайського прем’єр-міністра.

Компанія “Юніверсал” вперше заявила про початок роботи над продовженням “Джонні Інгліша” 8 квітня 2010 р., через 7 років після виходу першого фільму. Сценарій написали Хеміш Маккол та Вільям Дейвіс. Зйомки почались 11 вересня 2010 р. в центрі Лондона на Кеннон-стріт, потім знімальна група перебралася в Хартфордшир, далі в Хемпшир та Гонконг. Важливим персонажем у картині є 16-циліндровий “Роллс Ройс”, виготовлений за спецзамовленням Аткінсона, який стає мало не напарником головного героя.

1 коментар для “Агент Джонні Інгліш: Перезапуск”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *