Це безглузде кохання

Це безглузде кохання (Crazy, Stupid, Love / Эта глупая любовь). Романтична комедія. США, 2011. Режисери Гленн Фікарра та Джон Рекуа. У ролях: [Стів Карелл->steve-carell], [Раян Гослінг->ryan-gosling], [Емма Стоун->emma-stone], [Джуліанн Мур->julianne-moor], [Маріса Томей->marisa-tomei], [Кевін Бейкон->kevin-bacon].

crazy-stupid-love-poster.jpg

З 22 вересня стрічку “Це безглузде кохання” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Життя Кела Вівера (Карелл) руйнується, коли дружина заявляє, що хоче розлучення. Герой відчайдушно шукає підтримку, коли улюбленець жінок Джейкоб Палмер (Гослінг) пропонує йому незвичний варіант порятунку…

“Мені особливо сподобалась у сценарії тема істинного кохання, сенс якої в тому, що у кожної людини є її друга половинка і що ти повинен боротися за неї, незважаючи ні на що, – каже Карелл. – Кохання перемагає якщо не все, то майже все”.

Гослінг вважає свого персонажа-звабника “кретином із золотим серцем, у якого є своя життєва мудрість”. Готуючись до ролі, актор переглянув усі телешоу про “правила зйому” і прочитав кілька книг про безвідмовні способи завоювання жінок.

Стрічку майже повністю знімали на натурних об’єктах у Лос-Анджелесі та його передмісті. Роль дома Віверів зіграв будинок в Алтадені. Стильним житлом переконаного холостяка Джейкоба стала знаменита резиденція “Скайлайн”, спроектована всесвітньо відомим архітектором Хегі Белзбергом. Розташований неподалік від Сансет-Стріп на Голлівудських пагорбах ультрасучасний будинок зі скла та металу вважають одним з кращих прикладів сучасної архітектури світового класу. Ще одним важливим майданчиком на зйомках картини був бар “Плюс”, де Джейкоб починає давати уроки Келу. Його побудували у павільйоні № 19 на студії “Ворнер Бразерс”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *