Погоня

Погоня (Abduction / Погоня). Трилер. США, 2011. Режисер Джон Сінглтон. У ролях: [Тейлор Лотнер->teylor-lautner], [Лілі Коллінз->lily-collins], [Альфред Моліна->alfred-molina], Джейсон Айзекс, [Марія Белло->maria-bello], Сігурні Вівер, Мікаел Нюквіст, Дензел Вітакер, Вільям Пельтц, Нікола Шрелі, Антонік Сміт.

Abduction_Poster.jpg

З 22 вересня стрічку “Погоня” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Коли Натан Харпер (Лотнер) бачить свою дитячу фотографію на сайті зі знімками тих, що зникли без вісті, він розуміє, що ті, з ким він живе, зовсім не його батьки, а усе його життя – ретельно сфабрикована брехня, за якою приховується щось загадкове і небезпечне.

Праця над “Погонею” почалась з простої, але багатообіцяючої ідеї, яку виконавчий продюсер Джеремі Белл запропонував Рою Лі та Дагу Девідсону чотири роки тому. Остаточно ця ідея сформувалась лише після зустрічі сценариста Шона Крістенсена з цими продюсерами. Крістенсен подумав, що це чудова сюжетна зав’язка. Через два тижні він попросив дати йому кілька місяців на працю над сценарієм, а ще через 63 дні закінчив перший варіант. “Шон взяв ідею, яка тоді формулювалась лише в одному рядку, і побудував навколо неї цілий фільм, – каже продюсер Лі Столман. – Мене дуже чіпляла ця історія, але ми ніколи б не змогли самі завершити її. Я ніколи раніше не бачив фільм про хлопця, який живе собі своїм життям і раптом розуміє, що усе навколо нього – брехня”.

На роль Карен, супутниці головного героя, розглядали чимало кандидатур, проте Лілі Коллінз справила на продюсерів найкраще враження. Сігурні Вівер перевтілилась у доктора Джері Беннетт, незважаючи на те, що роль була написана для чоловіка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *