Погоня

Завдяки фільмам із серії [“Сутінки”->twilight] [Тейлор Лотнер->taylor-lotner] полонив далеко не одне дівоче серце, тому йому швиденько доручили головну роль в екшні. Результат, який зараз можна побачити у львівській “Планеті кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”, задовольнить якщо й не всіх, то прихильниць актора точно.

abduction1.jpg

Стрічка нагадує екранізації творів Філіпа К. Діка тим, що в ній одна більш-менш цікава ідея, навколо якої накручена біганина без особливого сенсу. Втім, біганина ця знята цілком професійно, тому за нею спостерігаєш не без інтересу. В сценарії вистачає елементів неправдоподібних, часом смішних: хоча б пояснення, чому Натан опинився не у справжніх батьків, можна було б зробити значно кращим, більш продуманим. Елементарна життєва логіка підказує, що ЦРУ навряд чи панькалось би з дитиною навіть найкращого агента, але сценариста, схоже, подібні дрібниці цікавили мало.

abduction2.jpg

Чи може Лотнер потягти на собі фільм? Поки що до нього таких вимог ніхто не ставив. Хоч він і головний герой, у картині є міцний другорядний склад, про який новачок може лише мріяти: хитрий і колоритний [Моліна->alfred-molina], емоційна і крута [Марія Белло->maria-bello], Нюквіст, у якого на чолі написаний шанс стати новим улюбленим лиходієм “фабрики мрій”… Все ж таки найкраще виглядають у своїх ролях двоє виконавців: Джейсон Айзекс сильний як агент і уважний як батько, а Сігурні Вівер важко перевершити навіть у зовсім маленькій ролі.

abduction3.jpg

Знову повернемось до Лотнера: він демонструє непогану спортивну форму, хоча до справжньої переконливості у бойових сценах йому ще рости і рости. Відчувається, що сценарій адаптували під “сутінковий” імідж Тейлора: тут і кадри без майки, і зігрівання коханої в обіймах, одним словом, його прихильницям це сподобається. А в плані акторства його без особливих зусиль переграє його партнерка Лілі Коллінз, якій дістався теж далеко не кращий матеріал, не кажучи вже про перелічених у попередньому абзаці зубрів.

Підсумок: середненький бойовичок, для Лотнера не зовсім бенефісний (і це на краще), однак фанатки актора швидше за все будуть у захваті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *