Не бійся темряви

Не бійся темряви (Don’t Be Afraid of the Dark / Не бойся темноты). Фільм жахів. США, 2011. Режисер Трой Ніксі. У ролях: [Кеті Холмс->katie-holmes], [Гай Пірс->guy-pierce], Бейлі Медісон, Алан Дейл, Джек Томпсон, Джулія Блейк, Ніколас Белл.

dont_be_afraid_of_the_dark_poster.jpg

З 13 жовтня стрічку “Не бійся темряви” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Алекс (Пірс) та його нова поруга Кім (Холмс) переїздять до нещодавно купленого будинку разом з дочкою Алекса, Саллі. Дівчинка швидко розуміє, що вони в домі не самі: у підвалі живуть маленькі істоти, які здаються їй дружніми, принаймні спочатку…

Римейк однойменного телефільму 1973 р., в якому головна героїня була дорослою. Продюсер фільму – [Гільєрмо Дель Торо->guillermo-del-toro], режисером став відомий у Канаді художник коміксів Трой Ніксі. Змальовуючи загадкових істот, постановник надихався, переглядаючи фотографії землекопових.

Спочатку очікували, що прем’єра картини відбудеться 12 січня 2011 р., однак потім її постійно переносили через продаж прав на фільм компанії “Мірамакс”, що затягнувся. Американська асоціація кінокомпаній дала стрічці прокатний рейтинг R, тоді як режисер розраховував на значно слабший PG-13.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *