Інший світ-4: Пробудження

Інший світ-4: Пробудження (Underworld: Awakening / Другой мир-4: Пробуждение). Містичний бойовик / жахи. США, 2012. Режисери Монс Морлінд та Бьорн Стейн. У ролях: [Кейт Бекінсейл->kate-bekinsale], Скотт Спідман, Стівен Рі, Індія Айлі, Чарльз Денс, Сандрін Холт.

underworld_awakening_poster.jpg

З 26 січня стрічку “Інший світ-4: Пробудження” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Дія відбувається у недалекому майбутньому, куди вампір-воїн Селена (Бекінсейл) потрапляє, провівши 15 років у комі. За цей час людство дізналось про існування вампірів та перевертнів і навчилося знищувати їх. Останні представники колись могутніх кланів змушені ховатися.

У вересні 2010 р. Бекінсейл підписала контракт на зйомки у новому продовженні одного зі своїх найвідоміших фільмів. Деталі проекту тримали у таємниці, але студія повідомила, що сюжет для картини вигадав режисер перших двох серій Лен Вайзман, а сценарій пишуть Джон Хлейвін та Дж. Майкл Стражинські. Усі чекали, що Вайзман стане постановником, однак він обмежився обов’язками продюсера, а режисуру довірили двом шведам – Монсу Морлінду та Бьорну Стейну, які зняли трилер “Притулок” з Джуліанн Мур. Натомість Вайзман погодився знімати римейк стрічки “Згадати все”, в якому одна з ролей теж дісталась Бекінсейл.

У листопаді 2010 р. почався підбір виконавців. В акторські агентства розіслали опис ролей і сторінки зі сценарію для підготовки до кінопроб. Вже через добу ця інформація з’явилась на всіх кіноманських сайтах.

Зйомки фільму проходили у Ванкувері, місті, що славиться футуристичною архітектурою, яку часто використовують на зйомках фантастичних стрічок. На початку березня 2011 р. звідти почали приходити зроблені фанатами любительські фотографії, на яких Селену оточували інші персонажі. Кіномани почали сперечатися, хто з них хто, у той час як юристи компанії “Соні” стали розсилати на сайти й форуми листи з вимогами зняти “інформацію, яку не можна розголошувати заздалегідь”. Врешті-решт “Соні” здалася і в середині квітня випустила офіційний короткий переказ змісту майбутнього фільму, а також назвала заплановану дату прем’єри. Проте на знімальний майданчик заборонили пускати журналістів, і жоден з учасників проекту не давав інтерв’ю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *