Голодний кролик атакує

Голодний кролик атакує (Seeking Justice / Голодный кролик атакует). Трилер. США, 2012. Режисер [Роджер Дональдсон->roger-donaldson]. У ролях: [Ніколас Кейдж->nicolas-cage], [Гай Пірс->guy-pierce], [Дженуарі Джонс->jenuary-jones], Гарольд Перріно.

seeking-justice-poster.jpg

З 19 січня стрічку “Голодний кролик атакує” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Лаура, дружина Вілла Жерарда (Кейдж), стає жертвою нападу сексуального маніяка. Незнайомець (Пірс) пропонує Віллу покарати негідника. Герой приймає пропозицію і таким чином стає частиною підпільної організації месників…

“Це історія про те, як вбитий горем чоловік отримує можливість помститися злочинцю, який зламав його життя, і, сам того не розуміючи, підписує угоду з дияволом. Він потрапляє у ситуацію набагато складнішу і заплутанішу, ніж те, що він міг уявити”, – каже режисер Дональдсон. Сценарій картини написали Роберт Таннен та Юрій Зельтцер. Ще до початку зйомок, протягом кількох тижнів у Новому Орлеані Таннен разом з режисером працювали над оригінальним варіантом сценарію. Роберт каже, що з самого початку був дуже задоволений тим, що сценарій опинився в руках Дональдсона, не кажучи вже про участь Кейджа. Актора в сюжеті у першу чергу зацікавив філософський аспект дослідження людської натури.

Продюсеру Рему Бергману сценарій показав його друг, агент Браян Дрейфус. “Мені сподобалася сама сутність історії: помста повертається до нас своїм темним боком, – розповідає президент кіностудії “Ендгейм” Джеймс Стерн. – Найдивніше те, що у той момент все так співпало на “Ендгейм”, що нам навіть не треба було чогось або когось чекати, щоб розпочати зйомки. Ми просто сказали: “Це той фільм, який ми б хотіли зняти. Тому давайте відразу розпочнемо”. Вже після того, як підписали свої контракти Кейдж і Дональдсон, продюсери зв’язались з Дженуарі Джонс, з якою Ніколас давно хотів попрацювати, і з Гаєм Пірсом, який, за словами Бергмана, “будучи чудовим актором, може прикрасити на екрані будь-яку гру у кота і мишу. Його персонаж дійсно щиро вірить, що все, що він робить, йде на користь добра й справедливості”.

В “Голодному кролику” було використано плани історичної будівлі готелю Le Pavilion, яка займає цілий міський квартал і спочатку була побудована як залізничне депо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *