Еліс Ів

Еліс Ів (Alice Eve / Элис Ив) народилась 6 лютого 1982 р. у Лондоні. Вона дочка актора Тревора Іва і актриси Шарон Моган. У неї є двоє молодших братів – Джек та Джордж. Еліс закінчила дві школи – Бедейлс та Вестмінстерську школу у Лондоні. Паралельно з навчанням у звичайній школі Ів відвідувала одну з найдавніших і найкращих акторських шкіл Лондону Beverly Hills Playhouse, а потім почала вести лекції з англійської мови у коледжі Святої Катерини в Оксфорді.

alice-eve1.jpg

Там відбувся і її театральний дебют у студентських постановках “Ідеальний чоловік”, “Сцени з покаранням”, “Колір правосуддя”. Справжня кар’єра Еліс почалась у 2004 р., коли вона знялась у серіалах “Клуб Ракалій” та “Пуаро” і в фільмі “Краса по-англійськи” з Рупертом Евереттом, Клер Дейнс та Беном Чапліном. Першу половину 2006 р. акторка провела в Індії, де проходили зйомки міні-серіалу “Втрачаючи Джемму”. Того ж року вона з’явилась у картині “Потрапити в десятку” з [Джеймсом Макевоєм->james-macavoy] та Ребеккой Голл і у стрічці “Повний облом” з Дейвідом Швіммером та [Саймоном Пеггом->simon-pegg].

alice-eve2.jpg

В театрі помітними досягненнями Ів стали Роксанна у постановці “Сірано де Бержерак” і роль у п’єсі Тома Стоппарда “Рок-н-рол”. Остання вистава мала великий успіх на Бродвеї і в лондонському Вест-Енді; партнерами актриси у ній були Руфус Сьюелл, [Брайан Кокс->brian-cox] і Шинейд К’юсак. Еліс стала популярною завдяки відвертому фільму “Переправа” (2009), в якому зіграла емігрантку з Австралії, яка для того, щоб отримати у США “зелену карту”, змушена була протягом двох місяців задовольняти усі сексуальні бажання працівника організації, яка видає ці документи.

alice-eve3.jpg

Після цього акторка знялась у комедіях “Занадто крута для тебе” (2010) з Джеєм Барушелем та “Секс і місто-2” (2010) з Сарою Джессікою Паркер і виконала роль Емілі Гамільтон, коханої Едгара Алана По, у трилері [“Ворон”->raven] (2012) з [Джоном К’юсаком->john-cusak]. У фільмі “Занадто крута для тебе” батьків її героїні зіграли справжні батьки Ів. Еліс пробувалась на роль Пеггі Картер у кінокоміксі [“Перший месник”->captain-america-first-avenger] (2011), проте поступилася Гейлі Етвелл. В [“Людях у чорному-3”->men-in-black-3] Ів перевтілилась в агента О у 1969 р. (в сучасності цю героїню зіграла [Емма Томпсон->emma-thompson]).

Зараз Еліс Ів живе в Лос-Анджелесі та Лондоні. З квітня 2009 р. вона зустрічається з поетом Адамом О’Ріорданом, якого зустріла під час навчання в Оксфорді. До цього Ів зустрічалась з Беном Адамсом та Рейфом Споллом, з якими познайомилась на зйомках серіалу “Клуб Ракалій”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *