Медальйон

Медальйон (Stolen / Медальон). Трилер. США, 2012. Режисер Саймон Вест. У ролях: [Ніколас Кейдж->nicolas-cage], [Малін Акерман->malin-akerman], Денні Х’юстон, [Джош Лукас->josh-lucas], Семі Гейл.

stolen_poster.jpg

З 6 вересня стрічку “Медальйон” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Невідомі злочинці викрадають дочку колишнього грабіжника банків, який вирішив зав’язати з минулим. Викрадачі повідомляють, що тримають дівчинку у багажнику таксі. У батька є всього 12 годин, щоб відшукати негідників і врятувати дитину.

Режисер Вест та Кейдж разом працювали у 1997 р. над бойовиком “Повітряна в’язниця”. “Сценарій і актори – тільки ці дві речі роблять фільм кращим і примушують вирізняти його на тлі інших стрічок, – вважає Кейдж. – Я думаю, що нам пощастило з видатним акторським складом. Крім цього, у команді присутній справжній віртуоз, майстер жанру, який буде знімати, доки не досягне потрібного результату. Саймон Вест – перфекционіст, а я люблю працювати з перфекционістами”. Актор запевняє, що погодився на роль Вілла тому, що постановником був Вест.

Акерман виконала роль колеги Вілла. Актриса, яка знялась у багатьох комедіях, вважала, що зараз їй потрібен саме подібний гостросюжетний проект. Весту довелося серйозно попрацювати з вибором акторки на роль дочки головного героя, для якої був необхідний баланс: з одного боку, це мала бути чуттєва дитина, а з іншого – достатньо сильна людина. Врешті-решт режисер вибрав Семі Гейл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *