Мій пацан

Сендлер робить (як продюсер і головна зірка), як це не дивно, досить-таки різні фільми. Є такі, як “Казки на ніч”, котрі можна дивитись без насилля над собою, і є такі, як [“Джек і Джил”->jack-and-jill] або “Зохан”, які витерпіти нелегко. Якщо нова стрічка Адама починається з педофілії, а закінчується (спойлер!) інцестом, то можна легко зрозуміти, до якої категорії вона належить.

thats_my_boy1.jpg

І справа навіть не в тому, що жарти Сендлера нерозумні, туалетні тощо – такими якраз вони були майже завжди. Хоча цього разу комік зарулив на досить жорстку територію, дозволивши собі те, на що не наважувався у часи “Біллі Медісона” та “Водоноші”. Найгірше те, що він все більше повторюється, не в стані вигадати щось теж гидке, але нове. Секс з бабусями, коронний жарт “Я спав з твоєю мамою, вибач” – було це вже у нього, і знову цим справам приділяється чималий екранний час. Персонаж – інфантильний бовдур, хам, алкоголік і збоченець – для Сендлера не те щоб типовий, а майже рідний. Чомусь немає так само рідного для Адама Роба Шнайдера, але його інший співучасник, Нік Свордсон, на місці і грає ще одного дегенерата, часом навіть смішного, на відміну від головного героя. У цьому центральна проблема стрічки: той самий сумнівний матеріал, який робив гострим і кумедним ведмедик з “Третього зайвого”, Сендлер робить несмішним і неживим – принаймні цього разу.

thats_my_boy2.jpg

Адаму підігрує Самберг, такий самий Зохан, як і він, тільки молодший. У нього інший сендлерівський типаж – невротичний працеголік, тому цих двох можна було б і ролями поміняти – сума б не змінилася. Телезірці Лейтон Містер дісталось таке, що вже саму її згоду на роль інакше як героїзмом не назвеш. Те саме можна сказати про стареньку Пеггі Стюарт. Радує хіба що [Джеймс Каан->james-caan], який не розгубив і таланту зобразити міцного чолов’ягу, і вміння зацідити в чоло – шкода, що не Сендлеру.

thats_my_boy3.jpg

Підсумок: дурнувата, непристойна, неоригінальна і, на жаль, майже несмішна комедія. Хоча для прихильників Сендлера, можливо, підійде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *