Мій хлопець – псих

Мій хлопець – псих (Silver Linings Playbook / Мой парень – псих). Романтична комедія. США, 2012. Режисер Дейвід О. Расселл. У ролях: [Бредлі Купер->bradley-cooper], [Дженніфер Лоренс->jennipher-lawrence], [Роберт Де Ніро->robert-de-niro], Джекі Вівер, Брі Бі.

silver_linings_playbook_poster.jpg

З 13 грудня стрічку “Мій хлопець – псих” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Колишній вчитель Пет Солітано (Купер) виходить з психіатричної лікарні після того, як ледве не вбив невірну дружину. Новий розділ у його житті починається, коли він знайомиться з Тіффані (Лоренс), вдовою поліцейського, яка страждає від депресії…

Фільм знято за мотивами роману Метью Квіка 2008 р. Компанія Вайнштейна купила права на екранізацію у 2007 р., коли книгу ще не було опубліковано. У 2009 р. у проект запросили режисера і сценариста Расселла. Спочатку очікувалось, що головну роль виконає Марк Валберг, який перед тим знявся у Расселла в картині “Боєць”, але актор не зміг зніматися через щільний робочий графік, і замість нього запросили Купера. Роль Тіффані пропонували [Енн Гетевей->anne-hathaway], однак вона вибула з проекту через зйомки у стрічці [“Темний Лицар: відродження легенди”->the-dark-knight-rises]. Далі на роль претендували Рейчел Макадамс, Олівія Вайлд, Елізабет Бенкс, Блейк Лайвлі, [Руні Мара->rooney-mara], Кірстен Данст та Андреа Райзборо. Врешті-решт Расселл віддав перевагу Лоренс.

Зйомки “Мого хлопця” проходили у штаті Пенсильванія у жовтні-грудні 2011 р. У вересні 2012 р. фільм отримав приз глядацьких симпатій на кінофестивалі у Торонто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *