Фільм 43

Фільм 43 (Movie 43 / Муви 43). Комедія. США, 2012. Режисери Стівен Брілл, Пітер Фареллі, Елізабет Бенкс, Бретт Ратнер. У ролях: [Наомі Воттс->naomi-watts], [Кейт Вінслет->kate-winslet], [Х’ю Джекмен->hu-jackman], [Ума Турман->uma-thurman], [Гелі Беррі->halle-berry], [Шон Вільям Скотт->seann-william-scott], [Джерард Батлер->gerard-butler], [Анна Феріс->anna-faris], [Емма Стоун->emma-stone], [Крістен Белл->kristen-bell], Кейт Босворт, Джош Дюамел, [Річард Гір->richard-gere], Теренс Говард, Хлоя Грейс Морец, [Лів Шрайбер->liev-shrieber].

movie_43_poster.jpg

З 17 січня стрічку “Фільм 43” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Двоє підлітків-наркоманів хочуть подивитися загадковий “Фільм 43”. Брат одного з них – 11-річний комп’ютерний геній, який може знайти в Інтернеті будь-що. Проблема у тому, що “Фільм 43” заборонено усюди – в усіх країнах, на всіх піратських сайтах…

Продюсер Чарлз Б. Веслер багато років мріяв зняти комедію, яка б складалась з окремих скетчів. Оскільки він постійно працював з братами Фареллі, продюсер весь час обговорював з ними цей проект, незмінно наводячи у якості зразка класичну комедію “Збірна солянка по-кентуккійськи” (1977). Однак режисери не хотіли просто знімати окремі скетчі і шукали сюжет, який би об’єднав їх. У суперечках і дебатах народився сюжет “Фільму 43”. Автори картини з самого початку вирішили, що це буде кіно з дорослим рейтингом R, тому вигадували найбільш солоні жарти з усіх можливих. Усі актори погодились зніматись у фільмі за нижчим профспілковим тарифом. Основні зйомки проходили у Лос-Анджелесі з березня до травня 2010 р., але окремі скетчі знімали пізніше, коли у графіках запрошених зірок з’являлись вільні дні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *