Сімейка Крудсів

Сімейка Крудсів (The Croods / Семейка Крудс). Анімація / комедія / пригоди. США, 2013. Режисери Кірк де Мікко та Кріс Сандерс. Ролі озвучують: [Ніколас Кейдж->nicolas-cage], [Раян Рейнольдс->rayan-reynolds], [Емма Стоун->emma-stone], [Кетрін Кінер->catherine-kiner], Кларк Д’юк, Клоріс Лічмен.

the_croods_poster.jpg

З 21 березня стрічку “Сімейка Крудсів” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Крудси – сімейка людей доісторичної епохи, яка намагається знайти для себе новий дім. У своїх мандрах родина зустрічає молодого і розумного кочівника на ім’я Хлопець, в якого закохується старша дочка…

У 2005 р. де Мікко і знаменитий актор та учасник трупи “Монті Пайтон” Джон Кліз вигадали сюжет мультфільму. Через кілька років до них приєднався Сандерс. Спочатку “Крудси” розповідали історію двох доісторичних людей, які врешті-решт стали Грагом і Хлопцем, проте поступово сценарій, як і його герої, еволюціонував, перетворюючись на сімейну комедію.

Автори картини приділили багато уваги флорі та фауні первісних часів. “Ми вирішили, що покажемо дуже різних тварин та птахів, які, може, і існували колись на Землі, але поступово еволюціонували у тих, кого ми знаємо зараз”, – пояснює Сандерс. Серед істот, вигаданих для мультфільму: шаблезубий тигр, крокопес на прізвисько Даглас, суміш піраньї та папуги, літаючі черепахи, маленькі слоненята з мишачими вушками, койот-ящір та гризуни, з’єднані між собою одним хвостом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *