Зоотрополіс

Зоотрополіс (Zootopia / Зверополис). Анімація / комедія / детектив. США, 2016. Режисери Байрон Говард, Річ Мур, Джаред Буш. Ролі озвучують: Джинніфер Гудвін, [Джейсон Бейтман->jason-bateman], Ідріс Ельба, Дженні Слейт, Бонні Хант, Дж. К. Сіммонс, Октавія Спенсер.

zootopia-poster

З 17 березня стрічку “Зоотрополіс” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Зайчиха Джуді Хоппс все життя мріяла працювати в поліції у великому місті Зоотрополісі, і нарешті її мрія здійснилася. Спочатку колеги сильно недооцінюють її, але згодом Джуді доводиться взятися за важливу справу, і її напарником стає хитрий лис Нік Вайлд…

Це 55-й повнометражний мультфільм студії Волта Діснея і третій (після “Робін Гуда” і “Курченя Ципи”), де діють антропоморфні тварини і немає ані людей, ані неантропоморфних тварин. Джерелом натхнення для авторів була анімаційна “Книга джунглів”. Про розробку проекту вперше повідомили у серпні 2013 р. Під час підготовки до роботи аніматори відвідали Кенію, де спостерігали за поведінкою тварин і вивчали окраску їх хутра.

Головна героїня отримала своє ім’я на честь Джудіт Хоффс у виконанні Холлі Робінсон Піт з серіалу “Джамп-стріт, 21”, а її прототипом була Леслі Ноуп з серіалу “Парки та зони відпочинку”. Нік Вайлд змальований з лиса Робін Гуда з класичного мультфільму, а його характер змодельовано з Кері Гранта. Зовнішність Леодора надихнув Муфаса з “Короля Лева”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *