Аліса в Задзеркаллі

Аліса в Задзеркаллі (Alice Through the Looking Glass / Алиса в Зазеркалье). Казка / пригоди. США, 2016. Режисер Джеймс Бобін. У ролях: Міа Васіковська, [Джонні Депп->johnny-depp], [Хелена Бонем-Картер->helena-bonam-carter], [Енн Гетевей->ann-hathaway], [Саша Барон Коен->sasha-baron-cohen], Ріс Іфанс, Метт Лукас.

alice_through_the_looking_glass_poster

З 26 травня стрічку “Аліса в Задзеркаллі” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Через кілька років Аліса (Васіковська), яка стала капітаном корабля, змушена повернутися до казкової країни, щоб допомогти Шаленому Капелюшнику (Депп), який впав у депресію. Для того, щоб зробити це, героїні доводиться зустрітися з могутнім Часом…

Про роботу над проектом сіквела [“Аліси в країні чудес”->alice-in-wonderland] стало відомо 7 грудня 2012 р. 31 травня наступного року студія Діснея запропонувала Бобіну стати режисером. У липні 2013-го Депп погодився повернутися до ролі Капелюшника, у листопаді Васіковська підписала контракт на роль Аліси. Фільм став останнім для [Алана Рікмана->alan-rickman].

Бюджет картини – 170 млн. доларів. Основні зйомки стартували 4 серпня 2014 р. на студії “Шеппертон”. Потім вони перемістилися у доки міста Глостера; у картині були використані чотири історичних судна. Зйомки завершилися 31 жовтня 2014 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *