Дитина Бріджит Джонс

Дитина Бріджит Джонс (Bridget Jones’s Baby / Бриджит Джонс-3). Романтична комедія. Ірландія-Великобританія-Франція-США, 2016. Режисер Шарон Магвайр. У ролях: [Рене Зельвегер->renee-zellweger], [Колін Фірт->colin-firth], [Патрік Демпсі->patrick-dampsey], [Емма Томпсон->emma-thompson], [Джим Броадбент->jim-broadbent], Джемма Джонс.

bridget_joness_baby_poster

З 15 вересня стрічку “Дитина Бріджит Джонс” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Бріджит Джонс (Зельвегер) несподівано дізнається, що вагітна, але виникає серйозна проблема: вона не знає точно, хто батько її дитини. Це може бути вродливий американець, з яким вона провела ніч на музичному фестивалі, або ж її давній коханий (Фірт)…

Фільм є не екранізацією третього роману про Бріджит Хелен Філдінг, а знятий за оригінальним сценарієм, написаним Філдінг та Дейвідом Ніколсом. Про плани зняти третю частину стало відомо у 2009 р., однак проект затягнувся на роки. У деякі періоди підготовки до зйомок режисерами призначались Пол Фіг та Пітер Каттанео.

Це перша стрічка про Джонс, для якої Зельвегер не набирала вагу. Бюджет картини – 35 млн. доларів. Було знято три фінали, і ніхто зі знімальної групи не знав, який виберуть для остаточної версії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *