П’ятдесят відтінків темряви

П’ятдесят відтінків темряви (Fifty Shades Darker / На пятьдесят оттенков темнее). Еротична мелодрама. США, 2017. Режисер Джеймс Фоулі. У ролях: Дакота Джонсон, Джеймі Дорнан, [Кім Бесінгер->kim-basinger], Ерік Джонсон, Елоїза Мамфорд, Белла Хіткот, Люк Граймс.

fifty_shades_darker_poster

З 16 лютого стрічку “П’ятдесят відтінків темряви” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Поки Крістіан Грей бореться зі своїми внутрішніми демонами, Анастейші Стіл доводиться протистояти гніву й заздрощам тих, хто були з її коханим до неї…

Екранізація другої частини трилогії бестселерів Е. Л. Джеймс. Третій фільм знімали паралельно з другим. У березні 2015 р. режисер Сем Тейлор-Джонс і сценарист Келлі Марсел, які працювали над першою частиною, заявили, що не візьмуться за другу й третю через конфлікт з Джеймс. Серед претендентів на режисерське крісло були Ребекка Томас, Марк Пеллінгтон та Таня Векслер.

Прихильники саги подейкували, що на роль Елени Лінкольн, колишньої коханки Грея, підійшли б Кім Кетролл, Мішель Пфайффер та Шарліз Терон. Роль Джека Хайда, начальника Анастейші, могла дістатись [Генрі Кевіллу->henry-caville].

Бюджет картини – 55 млн. доларів. Зйомки проходили у Парижі й Ванкувері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *