Нікчемний я 3

Нікчемний я 3 (Despicable Me 3 / Гадкий я 3). Анімація / комедія / пригоди. США, 2017. Режисери Кайл Балда і П’єр Софін. Ролі озвучують: [Стів Карелл->steve-carell], [Крістен Віг->christen-wiig], Трей Паркер, Міранда Косгров, Рассел Бренд, Майкл Бітті.

despicable-me-3-poster

З 29 червня стрічку “Нікчемний я 3” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Суперлиходій Гру, який вдочерив трьох дівчат, виправився і став суперагентом, зазнає принизливої поразки при спробі затримати нового амбіційного негідника, в результаті чого його звільняють. Ще він раптом дізнається, що у нього є брат…

І ще один тріквел, без якого цілком можна було обійтися. Але не можна сказати, що з його появою світ став гіршим: напевно, ті, кому сподобались головні персонажі, отримають чимале задоволення. Не кажучи вже про усіх любителів завжди кумедних міньйонів.

despicable-me-3_1

На даному етапі ця низка мультфільмів вже скидається на телесеріал. Основні персонажі – це родина, де усі один одного добре знають, але при цьому вчаться бути якомога кращою родиною. Свої проблеми у батька сімейства, який втратив роботу, свої у його дружини, чиї спроби бути справжньою мамою не завжди вдалі, свої у дітей (найменша будь що хоче побачити живого єдинорога). І, звичайно ж, головна проблема для всіх – поява нового родича, брата Гру на ім’я Дрю, про існування якого він ніколи не знав. Як і слід було сподіватись, він повна протилежність брата – веселий, багатий і абсолютно позбавлений здібностей лиходія чи суперагента. Звичайно ж, він вносить у життя сімейки додаткові проблеми, які їм доводиться вирішувати. І спостерігати за всіма ними не можна сказати щоб дуже цікаво.

despicable-me-3_2

Не дрімає й черговий суперлиходій, з яким доведеться воювати головному герою. Слід віддати належне, у цьому плані автори вигадали дещо навіть відносно оригінальне: актор, який прославився у дитинстві роллю хлопчика-злочинця, а, подорослішавши, втратив популярність, так і не вийшов з образу і тепер хоче помститися всьому світу. При цьому думками він все ще залишився у 80-х і скоює свої злочини під пісні Майкла Джексона. Одним словом, найяскравіший персонаж стрічки.

У міньйонів цього разу власна сюжетна лінія, ніяк не пов’язана з основною. Зрозумівши, що Гру не суперлиходій, а невдаха, маленькі жовті створіння покидають його і переживають низку пригод, встигаючи побувати і на конкурсі талантів, і у в’язниці. Нібито посіпаки вже трохи приїлися, проте спостерігати за ними чомусь завжди веселіше, ніж за Гру та його сімейкою.

despicable-me-3_3

Підсумок: продовження, яке не можна сказати щоб погане, але особливих відчуттів, ні позитивних, ні негативних, не викликає. Хоча ті, кому подобаються не тільки міньйони, а й Гру та члени його сім’ї, мабуть, будуть іншої думки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *