Електра

Електра (Elektra / Электра). США, 2005. Режисер Роб Боуман. У ролях: [Дженніфер Гарнер->jennifer-garner], Горан Вішніч, Теренс Стемп, Кері-Хіроюкі Тагава, Вілл Юнь Лі.

Новий канал, неділя 9 грудня, 9.10

Наймана вбивця Електра Начіос (Гарнер) отримує наказ вбити чоловіка на ім’я Марк Міллер (Вішніч) та його дочку. Познайомившись з цими людьми, героїня відмовляється вбивати їх, не здогадуючись, що вони зовсім не ті, ким прикидаються…

elektra

Електра у виконанні Гарнер вперше з’явилась на кіноекранах у картині [«Шибайголова»->daredevil] і сподобалась глядачам набагато більше, ніж головний герой. Але її власна стрічка стала повним розчаруванням. В коміксах Електра була вбивцею, у «Шибайголові» – ні, і жодної причини вбивати людей за гроші у неї в фільмі не було. Автори нової картини вирішили наблизити сюжет до першоджерела, однак перехід вийшов занадто різким, внаслідок чого образ головної героїні розгубив майже всю привабливість. Добили і без того провальну стрічку бездарна режисура, нецікаві негативні персонажі і сюжет на рівні третьосортного фільму про ніндзя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *