«Загублені» – знову перший сезон

Неймовірно популярний у світі і вже давно визнаний глядачами і критиками cеріал Lоst в Україні відомий під назвою «Загублені». Події серіалу розгортаються на закинутому тихоокеанському острові, на якому опинились 48 людей, що вижили у аварії рейсу 815 авіакомпанії Oceanic. Вони всі разом мають боротися за виживання.

lost

Із квітня «Загублених» можна дивитися на каналі AXN Sci-Fi із самого початку. Звичайно, найцікавіше це буде для тих, хто пропустив перші сезони. А для фанатів це гарна можливість поностальгувати, тим більше, показ відбувається у новому та кращому дубляжі.

3 коментаря для “«Загублені» – знову перший сезон”

  1. Може я помиляюсь, проте сьогодні 13 травня. “Із квітня «Загублених» можна дивитися на каналі AXN Sci-Fi із самого початку”. Тобто ті, хто пропустив перший сезон минулого разу тепер знову його пропустить, бо він вже місяць як іде по каналу AXN Sci-Fi, а ви написали тільки зараз.

  2. Вчора захотів переглянути перші серії першого сезону Lost. Дубляж був український, той з яким показували по ICTV. Це просто жах, інших слів не знаходжу. Натягнуті голоси, інколи абсолютно невдало підібрані. Практично повна відсутність фонового звуку. Таке враження, що ті хто озвучував вирішили повправлятить у “акторській майстерності”, яка на їхню думку полягає у тому щоб якнайефектніше похникати, поплакати, позітхати та покричати на екрані. Особливо вбиває озвучення головного героя…
    Ледве додивився першу серію і виключив, – і всім так раджу. Краще дістати серіал у нормальних перекладах і дуюляжі від того ж Lostfilm, або в оригіналі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *