Аналізуй те

Аналізуй те (Analyze That / Анализируй то). США, 2002. Режисер Гарольд Реміс. У ролях: Роберт Де Ніро, Біллі Крістал, Лайза Кудроу, Джо Вітереллі, Рег Роджерс, Кеті Моріарті-Джентіль, Джон Фінн, Келлі Торн, Пет Купер, Френк Джио, Доннамарі Рекко.

Новий канал, вівторок 27 червня, 21.35

Знаменитий мафіозі дон Пол Вітті (Де Ніро) вдає з себе божевільного, щоб вийти з в’язниці і дізнатися, хто намагається його вбити. Психоаналітик Бен Собел (Крістал) повинен стежити за гангстером і знайти йому роботу. Однак колишні колеги Пола не вірять у те, що дон розпочав нове життя, і все ще вважають його небезпечним конкурентом… У 1999 р. доволі дотепна кримінальна комедія «Аналізуй це» максимально використала гумористичний потенціал сюжету «мафіозі на прийомі у психоаналітика» і несподівано добре пройшла у прокаті, зібравши тільки у США понад 107 млн. доларів. Автори фільму, головні виконавці і навіть продюсери чудово розуміли, що тему вичерпано, і не поспішали робити продовження. «Я чекав, доки з’явиться нова ідея для сюжету, така ж цікава, як і попередня», – розповідає режисер Реміс. Джерелом натхнення для нього став популярний телесеріал «Клан Сопрано», герой якого вирішив залишити кримінальний світ і обрати нову професію. Проте однієї ідеї виявилось замало: друга частина пригод гангстера та його психоаналітика є вторинною і майже не смішною. Вона була б не варта уваги, якби не гра Де Ніро. Славетний актор, якого за «Аналізуй це» висували на «Золотий глобус» за найкращу комедійну роль, сумлінно відпрацював рекордний для нього 20-мільйонний гонорар: відвідував психіатричну лікарню, розмовляв з лікарями та пацієнтами, вивчав симптоми хвороби, яку мав симулювати його персонаж. Під час цього тренінгу один з психіатрів заявив, що Де Ніро здатен ввести в оману будь-якого фахівця, переконавши його у своїй повній психічній кризі.

Аналізуй те (Analyze That / Анализируй то). США, 2002. Режисер Гарольд Реміс. У ролях: [Роберт Де Ніро->robert-de-niro], [Біллі Крістал->billy-cristal], Лайза Кудроу, Джо Вітереллі, Рег Роджерс, Кеті Моріарті-Джентіль, Джон Фінн, Келлі Торн, Пет Купер, Френк Джио, Доннамарі Рекко.

Інтер, п’ятниця 25 липня, 23.20

Знаменитий мафіозі дон Пол Вітті (Де Ніро) вдає з себе божевільного, щоб вийти з в’язниці і дізнатися, хто намагається його вбити. Психоаналітик Бен Собел (Крістал) повинен стежити за гангстером і знайти йому роботу. Однак колишні колеги Пола не вірять у те, що дон розпочав нове життя, і все ще вважають його небезпечним конкурентом…

У 1999 р. доволі дотепна кримінальна комедія «Аналізуй це» максимально використала гумористичний потенціал сюжету «мафіозі на прийомі у психоаналітика» і несподівано добре пройшла у прокаті, зібравши тільки у США понад 107 млн. доларів. Автори фільму, головні виконавці і навіть продюсери чудово розуміли, що тему вичерпано, і не поспішали робити продовження. «Я чекав, доки з’явиться нова ідея для сюжету, така ж цікава, як і попередня», – розповідає режисер Реміс. Джерелом натхнення для нього став популярний телесеріал «Клан Сопрано», герой якого вирішив залишити кримінальний світ і обрати нову професію. Проте однієї ідеї виявилось замало: друга частина пригод гангстера та його психоаналітика є вторинною і майже не смішною. Вона була б не варта уваги, якби не гра Де Ніро. Славетний актор, якого за «Аналізуй це» висували на «Золотий глобус» за найкращу комедійну роль, сумлінно відпрацював рекордний для нього 20-мільйонний гонорар: відвідував психіатричну лікарню, розмовляв з лікарями та пацієнтами, вивчав симптоми хвороби, яку мав симулювати його персонаж. Під час цього тренінгу один з психіатрів заявив, що Де Ніро здатен ввести в оману будь-якого фахівця, переконавши його у своїй повній психічній кризі.

2 коментаря для “Аналізуй те”

  1. Не можу сказати, що прямо таки “захватывает своим сюжетом и искрометным юмором”, але фільм непаганий. Сіквел на рівні першого фільму!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *