Право на вбивство

Право на вбивство (Righteous Kill / Право на убийство). Трилер. США, 2008. Режисер Джон Евнетт. У ролях: [Роберт Де Ніро->robert-de-niro], [Аль Пачіно->al-pacino], Донні Валберг, Джон Легуїзамо, Кертіс Джексон, Браян Деннехі, [Карла Гуджино->carla-gudgino].

righteouskill

Невловимий вбивця-месник на прізвисько Павук карає злочинців, які вислизнули з лап закону. Напарникам Дейвіду Фіску (Пачіно) та Томасу Ковану (Де Ніро), які готуються піти у відставку, доручають цю заплутану справу.

Востаннє Пачіно й Де Ніро можна було побачити разом у 1995 р. у “Сутичці” Майкла Манна. Продюсер картини Рендалл Емметт запевняє, що на відміну від “Сутички”, де у Де Ніро й Пачіно було лише дві спільні сцени, у “Праві на вбивство” актори співпрацюють майже весь час. “Це подія історичного масштабу”, – вважає співпродюсер стрічки Аві Лернер.

Усі актори були у захваті від можливості попрацювати з двома легендами. “Який актор не шанує їх?! Це ж найталановитіші актори усіх часів, якщо не рахувати Марлона Брандо. Вони визначали атмосферу, ритм. Адже то були 70-ті, і це ніколи не повториться”, – каже Легуїзамо. Зйомки фільму почались наприкінці серпня 2007 р.

Сценарій фільму написав Рассел Гевірц, відомий за трилером “Не впіймали – не злодій”. Гонорари зірок тримають у таємниці, що є дуже нехарактерним для голлівудської індустрії. Бюджет “Права” – 60 млн. доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *