Вищий бал

Вищий бал (The Perfect Score / Высший балл). США, 2004. Режисер Браян Роббінс. У ролях: Еріка Крістенсен, [Скарлетт Йохансон->scarlett-johansson], [Кріс Еванс->chris-evans], Браян Грінберг, Метью Ліллард.

Новий канал, четвер 23 жовтня, 22.30

Семеро старшокласників замислили операцію, від результату якої залежить їх майбутнє: вони хочуть проникнути в приміщення тестового центру і викрасти відповіді на питання головного тесту, щоб забезпечити собі відмінні оцінки…

Жанр цієї «шкільної» стрічки визначити важко: для молодіжної комедії вона недостатньо смішна, для молодіжного «техно-трилера» замало акцентується на технічних аспектах «ідеального пограбування» (назву картини іноді перекладають саме так). Фінал занадто повчальний, і взагалі «Вищий бал» можна рекомендувати хіба що тим, хто хоче подивитись на гру молодих акторів, серед яких – дуже модні зараз Йохансон, Еванс, Ліллард, Крістенсен. Фільм було знято ще влітку 2002 р., але його шлях на екран був довгим: спочатку заплановану на березень 2003 р. прем’єру перенесли на вересень того ж року, а потім – на січень 2004 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *