Гола правда

Гола правда (The Ugly Truth / Голая правда). Романтична комедія. США, 2009. Режисер Роберт Лукетич. У ролях: [Кетрін Хейгл->catherine-heigl], [Джерард Батлер->gerard-butler], Черіл Хайнс, Ерік Вінтер, Бонні Сомервіль.

2009_the_ugly_truth.jpg

Еббі (Хейгл), успішний телепродюсер, мріє про справжнє кохання. Здавалося б, Майк Чедвей (Батлер), ведучий її шоу, відомий своїми грубуватими висловленнями, зовсім не підходить на цю роль. Але саме він починає давати Еббі уроки поведінки з чоловіками…

Проект значився у виробничих планах студії “Лейкшор” кілька років. Остаточний варіант сценарію написали Карен Маккалах Лутц та Керстен Сміт, і саме він задовольнив режисера Лукетича. Фільм було знято переважно у Каліфорнії, в тому числі в Сакраменто, Лос-Анджелесі і Сан-Педро.

Було знято 35 дублів сцени з оргазмом під час вечері. Хейгл каже, що це було величезне фізичне та емоційне навантаження: “Після всього у мене було таке відчуття, ніби я пробігла марафон. Було стільки руху, що я ледве доповзла до ліжка. Ніхто у світі не захотів би пережити 35 оргазмів поспіль”.

1 коментар для “Гола правда”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *