Старі пси

Старі пси (Old Dogs / Старые псы). Комедія. США, 2009. Режисер Волт Беккер. У ролях: [Джон Траволта->john-travolta], [Робін Вільямс->robin-williams], Келлі Престон, Сет Грін, Ріта Вілсон, [Метт Діллон->matt-dillin].

old_dogsp.jpg

Ден (Вільямс) та Чарлі (Траволта) – старі друзі і партнери у спортивній маркетинговій компанії. Перший з них – затятий працеголік, але в душі романтик. Під час відпочинку від тяжкого розлучення у Палм Біч він імпульсивно одружується і вже наступного дня знову розлучається. Потім Ден дізнається, що став батьком двох семирічних близнюків…

Волт Беккер працював з Траволтою над комедією [“Реальні кабани”->wild-hogs] і мріяв про можливість знову зустрітися з ним на знімальному майданчику. Стосунки між Траволтою та Вільямсом у житті такі самі, як у стрічці: вони товаришують вже 30 років. Беккер називає Робіна ходячою енциклопедією жартів і надзвичайно глибоким актором.

Дочку Траволти Еллу Блю вибрали на роль одного з близнюків після того, як вона сказала батькам, що хоче зніматися в кіно. Її батько постійно був на знімальному майданчику, однак у процес не втручався. “Я знаю, як це робити, тому що моя мати була актрисою і режисером, а вона точно знала, як відокремити роботу від сімейних стосунків. Я завжди залишаюсь батьком Елли, але на майданчику ми партнери. Я ніколи не втручався в роботу Елли з режисером”, – розповідає Траволта.

Зйомки картини почались у Нью-Йорку. Автори фільму вибрали у якості місць для зйомок Централ Парк, Радіо-сіті мюзик холл, Таймс Сквер та Top of the Rock. Один з найскладніших знімальних днів минув на стадіоні “Шиа”, коли зйомки велися у момент справжньої гри. “Зйомки під час реальної гри виявились хорошою ідеєю лише на папері, – згадує Беккер. – Я так близько до поля опинився вперше. І на все у нас було усього 15 хвилин. Ми буквально вистрибували зі штанів – так старалися усе зняти якомога швидше. Думаю, за ті 15 хвилин я сильно постарішав”. Беккер навіть наважився показати акторів у прямому ефірі на моніторі стадіону. Після двотижневих зйомок у Нью-Йорку команда переїхала в Коннектикут, де зняли сцени у квартирі Чарлі, куди Ден приводить своїх дітей.

1 коментар для “Старі пси”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *