Прибрати Картера

Прибрати Картера (Get Carter / Убрать Картера). США, 2000. Режисер Стівен Кей. У ролях: [Сильвестр Сталлоне->sylvester-stallone], Міранда Річардсон, Рейчел Лі Кук, Алан Каммінг, [Міккі Рурк->mickey-rourke], [Майкл Кейн->michael-cain].

НТН, понеділок 3 травня, 14.10

Запеклий злочинець на ім’я Джек Картер (Сталлоне) приїздить у місто свого дитинства, щоб з’ясувати причини загибелі брата і допомогти його дружині та дочці. Безстрашний герой оголошує війну зграї місцевих покидьків, яку очолюють молодий комп’ютерний геній Джеремі Кіннір та давній знайомий Картера – жорстокий король порнобізнесу Сайрус (Рурк)…

Після кількарічної перерви у зйомках Сталлоне повернувся на екрани в рімейку гангстерської мелодрами 1971 року «Прибрати Картера» (головну роль у старій стрічці виконував англієць Кейн, котрий у новій версії перевтілився в одного з мафіозі). Картина, що мала осучаснити стандартний мордобій та стрілянину за допомогою монтажу у стилі відеокліпів, не зацікавила глядачів: її касові збори у США становили лише 15 млн. доларів. Причиною цьому є навіть не слабке акторство Слая, яке черговий раз зробило його кандидатом на «Золоту малину» (у стрічці Кея він грає не гірше, ніж у більшості славетних хітів), а те, що, як полюбляють казати американські критики, «у кожної зірки бойовиків час дії обмежений».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *