Нестримні

Нестримні (The Expendables / Неудержимые). Бойовик. США, 2010. Режисер [Сильвестр Сталлоне->sylvester-stallone]. У ролях: Сильвестр Сталлоне, [Джейсон Стетем->jason-statham], [Джет Лі->jet-li], [Дольф Лундгрен->dolph-lundgren], [Міккі Рурк->mickey-rourke], Арнольд Шварценеггер, Брюс Вілліс, Ренді Кутюр, Ерік Робертс.

expendables_poster.jpg

Групу найманців, яку очолює Барні Рос (Сталлоне), відправляють у південноамериканську країну, щоб знищити місцевого диктатора. Після початку місії загін починає розуміти, що потрапив у павутиння брехні й зради…

Стрічка прославилася ще на стадії зйомок, бо рекламувалась як бойовик у класичному стилі 80-х з мало не всіма зірками жанру. Ван Дамму пропонували роль, яку отримав Лундгрен. Веслі Снайпс змушений був відмовитись від ролі через податкові проблеми. Ролі у картині пропонували Курту Расселу, Сандрі Баллок, Бену Кінгслі, Форесту Вітекеру та Стівену Сігалу.

Зйомки почались у лютому 2009 р. в Коста-Ріці та Луїзіані. Кілька тижнів знімали у Бразилії. У квітні зйомки два дні проходили на теплоході “Ігарка” Далекосхідного морського пароплавства з портом приписки у Владивостоку.

2 коментаря для “Нестримні”

  1. про фільм

    сюжету немає, діалоги краще не слухати
    оператору – відірвати руки, він вбив десь 40 відсотків action сцен

    але…
    у фільмі є із 10 шикарних action моментів, класне 30 хвилинне чукалово вкінці і одна __головна топова сцена__, вона окупає увесь фільм. знята саме так як треба, класно, чудово, коротше – душа фільму.

    тому дивитись однозначно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *