Пивний гід України

На правах реклами:

З настанням літа і спеки все більше з’являється бажаючих випити прохолодного пива і відпочити в приємному, а головне прохолодному місці. Куди піти теж доволі актуальне питання. Для жителів та гостей столиці відчинені всі бары киева. Дуже зручно обирати заклад для відпочинку не виходячи з дому. Просто відкриваємо карту пабів Києва і вперед. Здивувало, що заклад можна вибрати не тільки за місцем розташування, а й за маркою пива, країною виробника та за типом. Пивний гід столиці безумовно стане в пригоді бажаючим розшити свій кругозір. Особливо він мені сподобався тим, що екскурсійний маршрут по Києву можна скласти відповідно до розташування закладів для душі.

Зорієнтуватися допоможе огляд з усією необхідною інформацією починаючи від інтер’єру і закінчуючи різновидами пива. Ще однією фішкою сайту є краш-тести закладів.Сайт розкриває всі подробиці рекламних акцій, рівень обслуговування, цінову категорію, що варто та що не варто замовляти і можливий розвиток подій. Не виходячи з дому можна дізнатися яка ж насправді коронна страва на вигляд і чи не прокисле пиво видаватимуть вам за свіже. Переглянувши краш-тести можна скласти собі невеликий «чорний список» закладів куди йти взагалі не варто. З допомогою розділу новин, можемо дізнатися про відкриття нових розважальних закладів, акції та знижки, свята і що найцікавіше, можемо переглянути фоторепортажі з виступів відомих виконавців, вечірок і зустрічей алкоколекціонерів .
Також, є форум на якому можна обговорити враження більш детально і заодно домовитись про зустріч з автором сайту.

Переглянувши відгуки про заклади Києва, варто зазначити, що на високу оцінку заслуговує паб Блиндаж з концепцією Sport, Music & Pub.

Інтер’єр пабу справді захоплює: червона лондонська телефонна будка, Періодична система пива, та підвішене фортепіано. Такого ви більше ніде не побачите. Окрім цікавого інтер’єру тут чудове меню, хороший вибір пива й віскі та часто відбуваються виступи відомих та популярних зірок. Наприклад, зовсім недавно пройшов концерт групи «Табула Раса». На сайті можна знайти інформацію про всі пивні заклади Києва, Одеси, Львова, Дніпропетровська, Харкова та інших міст України. Отже, куди б ми не поїхали влітку, вибрати місце для відпочинку буде нескладно.

На правах реклами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *