Час

Час (In Time / Время). Фантастичний трилер. США, 2011. Режисер Ендрю Ніккол. У ролях: [Джастін Тімберлейк->justin-timberlake], [Аманда Сейфрід->amanda-sayfrid], [Кілліан Мерфі->cillian-murphy], [Олівія Вайлд->olivia-wild].

intime-poster.jpg

З 25 жовтня стрічку “Час” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

В недалекому майбутньому за допомогою генної інженерії люди перестають старішати, досягнувши 25 років. Але подальше життя потрібно заробляти, тому час став єдиною валютою у світі. Вілл Салас (Тімберлейк) щодня заробляє на наступний день життя, вартість якого весь час зростає…

Режисер Ніккол розповідає, що не випадково зупинився на відмітці 25 років: саме до цих років людський організм повністю дозріває і закінчується розвиток лобних частин головного мозку, тих, які стримують імпульсивну поведінку. У фільмі є персонажі, яким по 100 років, тому постановник чимало часу витратив на пошуки “юних старих”. Джастін Тімберлейк опинився у його списку тому, що, пізнавши славу ще підлітком, не зламався, а навпаки – загартувався і змужнів.

На прес-конференції Тімберлейк жартував, що у його контракті був особливий пункт: якщо продюсери запросять зніматися з ним у парі таку вродливу дівчину, як Аманда Сейфрід, йому доведеться закохатись у неї. Насправді ж у Джастіна шансів не було: під час зйомок акторка зустрічалась з Раяном Філіппом. Однак набагато складнішою була співпраця Тімберлейка з Олівією Вайлд, яка грала роль його вічно молодої матері: “У мене була справжня криза мозку. Олівія на два чи три роки молодша за мене, а мені доводилось називати її мамою”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *