Отже, війна

Отже, війна (This Means War / Значит, война). Комедійний бойовик. США, 2012. Режисер МакДжи. У ролях: [Різ Візерспун->reese-weetherspoon], [Кріс Пайн->chris-pine], [Том Харді->tom-hardy], Челсі Хендлер, Тіль Швайгер, Анджела Бассетт.

this_means_war_poster.jpg

З 16 лютого стрічку “Отже, війна” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Співробітники ЦРУ Джон (Пайн) та Коул (Харді) – найкращі агенти і друзі, які закохуються в одну й ту саму жінку, Лору (Візерспун). Жоден з них на бажає поступатися іншому, і вони вирішують боротися за Лору до кінця…

Цей фільм мав знімати Гор Вербінскі у 2001 р. На головні ролі були запрошені [Кріс Рок->chris-rock] та [Мартін Лоренс->martin-lawrence]. Проект не склався, і з того часу сценарій багато разів переробляли, а виконавці головних ролей весь час змінювались. У різні періоди часу серед запрошених були [Колін Фаррелл->colin-farrell], [Сем Вортінгтон->sam-wortington], Джастін Тімберлейк, [Сет Роген->seth-rogen] та [Бредлі Купер->radley-cooper]. Одну з ролей пропонували [Джеймсу Франко->james-franco], але той відмовився. Останню версію сценарію написав автор “Дорослої несподіванки” Тімоті Даулінг.

Зйомки фільму проходили у Ванкувері та його околицях з 27 вересня до 6 грудня 2010 р. МакДжи описував картину наступним чином: “Уявіть собі, що Джеймс Бонд та Ітан Хант закохані в одну й ту саму жінку. Кому вона дістанеться – Бонду чи Ханту? Ніхто не знає. У цьому весь жарт”.

Різ Візерспун до прем’єри розповіла журналістам, що було знято кілька варіантів фінальної сцени, тому вона навіть не уявляє, з ким з героїв в результаті залишиться її героїня: “Всього ми зняли три варіанти цієї сцени. Я можу залишитись як з героями Кріса або Тома, так і сама”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *