Гнів титанів

Гнів титанів (Wrath of the Titans / Гнев титанов). Пригоди / містика. США, 2012. Режисер Джонатан Лібесман. У ролях: [Сем Вортінгтон->sam-worthington], [Лаям Нісон->liam-nison], [Ральф Файнс->ralph-fienness], [Розамунд Пайк->rosamund-pike], Едгар Рамірес, Тобі Кеббел, [Білл Найджи->bill-naji].

wrath_of_the_titans_poster.jpg

З 29 березня стрічку “Гнів титанів” можна переглянути у форматі IMAX-3D у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Заручившись підтримкою войовничої королеви Андромеди, напівбога і сина Посейдона Аргенора та бога-вигнанця Гефеста, героїчний напівбог Персей вирушає у ризиковану подорож, щоб звільнити Зевса з підземного царства, скинути титанів і врятувати людство.

Продовження [“Битви титанів”->clash-of-the-titans]. У квітні 2010 р., одночасно з прем’єрою, студія “Ворнер Бразерс” заявила, що Вортінгтон зніметься у другій серії за сценарієм Грега Берланті “Повернення богів”. Через три місяці кінокомпанія найняла інших сценаристів, Дейвіда Леслі Джонсона та Дена Мазо, а назву змінили на “Гнів титанів”. На відміну від першої частини, яку конвертували у 3D, другу відразу знімали у 3D.

Спочатку усі очікували, що у продовження повернеться [Джемма Атертон->jemma-arterton] у ролі Іо, проте вона не змогла цього зробити, бо знімалась у стрічці “Мисливці на відьом”. Не повернулась і [Алекса Давалос->alexa-davalos], яка грала Андромеду у “Битві”, тому цю роль отримала Розамунд Пайк (іншими претендентками були Хейлі Етвелл, Джорджина Хейг, Джанет Монтгомері, Клеманс Поезі та Домінік Макелліготт). На роль Ареса розглядалась кандидатура Хав’єра Бардема, а на роль Аргенора – [Джеймса Франко->james-franco].

Зйомки проходили з 23 березня до 15 липня 2011 р. у Лондоні, його околицях, в Сюрреї на півдні графства Уельс, а також на Канарських островах Тенеріфе та Ла Гомера.

Вортінгтон порівнює “Битву” з відеогрою і запевняє, що “Гнів” набагато реалістичніший.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *