Месники

Месники (The Avengers / Мстители). Фантастичний бойовик / кінокомікс. США, 2012. Режисер Джосс Ведон. У ролях: [Роберт Дауні-мол.->robert-downey-jr], [Кріс Хемсворт->chris-hamsworth], [Кріс Еванс->chris-evans], [Марк Руффало->mark-ruffalo], [Джеремі Реннер->jeremy-renner], [Скарлетт Йохансон->scarlett-johansson], [Самюел Л. Джексон->samuel-l-jackson], [Том Хіддлстон->tom-hiddlestone].

avengers-poster.jpg

З 26 квітня стрічку “Месники” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Коли людство опиняється перед ворогом, який загрожує усьому живому, Нік Ф’юрі, директор міжнародного агентства з підтримки миру Щ.И.Т, розуміє, що для порятунку Землі необхідна команда супергероїв…

З 2008 р. компанія “Марвел” займається підготовкою видовищного атракціону для усіх любителів кінокоміксів – дебюту на великому екрані своєї найвідомішої героїчної команди Месники. [“Залізна Людина”->iron-man] (2008), [“Неймовірний Халк”->incredible-hulk] (2008), [“Залізна Людина-2”->iron-man-2] (2010), [“Тор”->thor] (2011), [“Перший месник”->captain-america-first-avenger] (2011) – усі вони були проміжними пунктами на цьому шляху. Сценаристом фільму призначили Зака Пенна. На початку березня 2010 р. він здав студії перший варіант свого витвору. 15 квітня 2010 р. режисером “Месників” став Ведон, який також переписав сценарій Пенна.

Про повернення Дауні-мол. до ролі Старка було відомо давно, оскільки в контракті актора передбачені появи ще в кількох стрічках “Марвел”. З фільмів про Залізну Людину до “Месників” також перекочували Кларк Грегг і Скарлетт Йохансон. Кріс Хемсворт та Кріс Еванс повернулись до своїх героїв, яким вже було присвячено окремі стрічки. У червні 2010 р. було підписано контракт з Джеремі Реннером, який погодився на роль Соколиного Ока. [Едвард Нортон->edward-northon], який грав Брюса Беннера у “Неймовірному Халку”, відмовився повертатись до цієї ролі, тому його замінив Марк Руффало. Самюел Л. Джексон підписав з “Марвел” контракт на 9 фільмів з його участю.

Зйомки картини почались 26 квітня 2011 р. в Альбукерку (штат Нью-Мексико), потім перемістилися у Клівленд (штат Огайо). Наступного дня після початку зйомок [Пол Беттані->paul-bettany] підтвердив, що візьме участь у стрічці, знову озвучивши Джервіса, дворецького Тоні Старка. У травні 2011 р. [Гвінет Пелтроу->gwyneth-paltrow] повідомила, що ненадовго з’явиться у фільмі в ролі Пеппер Поттс, яку виконувала в обох “Залізних Людинах”. Епізодичну роль у “Месниках” отримав і Стен Лі, який вигадав майже усіх персонажів “Марвел”. Бюджет картини – 220 млн. доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *