Джуліанна Хаф

Джуліанна Хаф (Julianne Hough / Джулианна Хаф) народилась 20 липня 1988 р. у невеликому містечку Орем (штат Юта). У неї є брат Дерек і три сестри – Шері, Меребет та Кетрін. Обидва дідусі та обидві бабусі майбутньої актриси професійно займались балетом. Деякий час вона жила у Лондоні, після чого повернулась до США. Рік Джуліанна жила з матір’ю у Лас-Вегасі, потім повернулась до батька, у штат Юта. Далі вона перебралась до Лос-Анджелесу.

julianne_hough1.jpg

У 15 років Хаф стала наймолодшою танцівницею, яка виграла змагання з латиноамериканських танців на Блекпульському фестивалі танцю у Великобританії відразу у двох категоріях – “Юніори” та “Молодь”. Вона брала участь в американській версії програми “Танці з зірками” на каналі АВС, де танцювала у парі з конькобіжцем Аполо Антоном Оно у четвертому сезоні і з актором Коді Лінлі у сьомому сезоні. 20 листопада 2008 р. Джуліанна заявила, що у найближчому майбутньому не буде повертатись до участі в “Танцях з зірками” і присвятить свій час музичній кар’єрі.

Перший сінгл Хаф у стилі кантрі “Will You Dance With Me” був випущений iTunes та Wal-Mart у травні 2007 р., а гроші від продажів було перераховано в американський Червоний хрест. Пізніше цей сінгл увійшов до Billboard Pop 100, після чого дівчина підписала контракт з компанією Universal Music Group Nashville. Її дебютний альбом “Sounds of the Season: The Julianne Hough Holiday Collection”, який вийшов у 2008 р., піднявся до третього місця у Billboard 200. 15 січня 2009 р. відбувся перший сольний концерт Джуліанни у Грін-Бей (штат Вісконсін).

julianne_hough2.jpg

У 2001 р. Хаф вперше з’явилась на кіноекрані, перевтілившись в одну зі школярок Гогвартсу у хіті [“Гаррі Поттер і філософський камінь”->harry-potter-1]. Вона також зіграла Джорджию у мюзиклі [“Бурлеск”->burlesque], а потім виконала роль Аріель Мур у новій версії популярної музичної стрічки 1984 р. “Футлуз” (в оригіналі цю роль виконала Лорі Сінгер). Герої цього фільму – старшокласники, які живуть у місті, де танці й веселощі офіційно заборонені, але їх любов до музики та руху жодні закони зупинити не можуть.

Зараз Джуліанну можна побачити у головній ролі в мюзиклі [“Рок на віки”->rock-of-ages] з [Томом Крузом->tom-cruise] та [Алеком Болдуїном->alec-baldwin].

julianne_hough3.jpg

Хаф каже, що підтримувати чудову форму їй допомагають тренування – 4-5 разів на тиждень. Вона починає з півгодинної розминки на біговій доріжці, потім переходить до силових вправ. Влітку Джуліанна із задоволенням катається на водних лижах або вейкборді. “Танці для мене – психотерапія, – каже вона. – Входиш до студії, залишаючи проблеми за дверима. Зосереджуєшся на рухах, отримуючи порцію ендорфінів, а коли йдеш, почуваєшся енергійною і такою, що чогось досягла”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *