Сусіди на стрьомі

Сусіди на стрьомі (The Watch / Дружинники). Комедія. США, 2012. Режисер Аківа Шаффер. У ролях: [Бен Стіллер->ben-stiller], [Вінс Вон->vince-vaughn], [Джона Гілл->jonah-hill], Річард Айоаде, Розмарі Де Вітт.

the_watch_movie_poster.jpg

З 23 серпня стрічку “Сусіди на стрьомі” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Івен, Боб, Франклін та Джамаркус – дружинники, які не користуються у місцевих жителів тією повагою, якої так прагнуть. Але коли автомобіль, в якому їдуть друзі, збиває дивовижну істоту, стає зрозуміло, що маленька група зіткнулась з чимось серйозним…

“Коли хлопці створювали своє братство, вони уявляли, звичайно, що можуть зустрітися з якимись проблемами на кшталт грабіжника або любителя підглядати за іншими, однак раптом вони усвідомлюють, що зіткнулись з чимось незвичним, – каже продюсер Шон Леві, режисер хітів [“Ніч у музеї”->night-at-the-museum] та [“Жива сталь”->real-steel]. – І справа не в тому, що вони не підготовлені до цього чи не мають потрібних знань – у них просто немає відповідного обладнання і інструментів, щоб вирішити цю проблему, а вони повинні її вирішити”. На ролі чотирьох “сусідів на стрьомі” Леві та режисер Шаффер, які разом створили кілька короткометражних сюжетів для популярного шоу “Прямий ефір в суботу увечері”, вибрали трьох відомих комедійних акторів і одну зірку, що сходить. Річард Айоаде – сценарист і режисер помітного англійського фільму “Субмарина”.

Робота над сценарієм потребувала певних зусиль. Леві розповідає, що перший варіант Джареда Штерна був чудовий, проте студія не хотіла знімати традиційну комедію, тому її вирішили зробити нестандартною і несподіваною. Сет Роген і його партнер Івен Голдберг, які разом працювали над сценаріями фільмів “Суперперці” та “Ананасовий експрес”, приєднались до проекту, і їх сценарій чудово співпав з динамікою всієї групи, як і зіткнення героїв з незваними гостями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *