Оселя зла-5: Відплата

Оселя зла-5: Відплата (Resident Evil: Retribution / Обитель зла: Возмездие). Фантастичний трилер. Німеччина-Канада, 2012. Режисер Пол Андерсон. У ролях: [Мілла Йовович->milla-jovovich], Сієнна Гіллорі, [Мішель Родрігес->michelle-rodrigues], Вентворт Міллер, Кевін Дюранд, Йохан Урб, Колін Семон, Лі Бінбін, Шон Робертс, Одед Фер.

resident_evil_retribution_poster.jpg

З 13 вересня стрічку “Оселя зла-5: Відплата” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Смертельний Т-вірус продовжує захоплювати Землю, перетворюючи світове населення на легіони зомбі. Остання надія людства Еліс проникає у саме серце найбільш таємної дослідницької бази корпорації “Амбрела” і ще більше дізнається про своє загадкове минуле…

Подробиці зйомок п’ятої частини оточувала таємниця. Компанія “Константін” намагалась не розголошувати сюжет і усі деталі, пов’язані з фільмом. Навіть список затверджених на ролі акторів довгий час не оголошували. Той факт, що у картині не задіяні персонажі Алі Лартер та Спенсер Лок, автори пояснили тим, що їх захопила “Амбрелла”. Режисером і сценаристом став Андерсон, який був продюсером та сценаристом попередніх чотирьох частин і постановником першої та четвертої. Зйомки, які почались у жовтні 2011 р., проходили у Торонто, Токіо та Москві.

1 коментар для “Оселя зла-5: Відплата”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *