Мисливці на гангстерів

Мисливці на гангстерів (The Gangster Squad / Охотники на гангстеров). Гангстерський фільм / драма. США, 2013. Режисер Рубен Флейшер. У ролях: [Джош Бролін->josh-brolin], [Раян Гослінг->ryan-gosling], [Шон Пенн->sean-penn], [Емма Стоун->emma-stone], [Нік Нолт->nick-nolte], [Джованні Рібізі->giovanni-ribizi].

gangster_squad_poster.jpg

З 24 січня стрічку “Мисливці на гангстерів” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Лос-Анджелес, 1949 р. Декілька співробітників поліцейського департаменту на чолі з сержантом Джоном О’Мара і Джеррі Вутерсом об’єднуються у таємний загін, щоб спробувати знищити злочинну імперію Міккі Коена…

У 2008 р. лос-анджелеський журналіст Пол Ліберман опублікував у газеті “Лос-Анджелес Таймс” серію сенсаційних статей “Хрестоносці злочинного світу: Департамент поліції Лос-Анджелесу проти організованої злочинності”. Автор працював з поліцейськими архівами, допитував свідків, що залишились живими, і в результаті розповів вражаючу історію про давні кримінальні справи у місті. Статті вийшли у жовтні-листопаді 2008 р.; тоді ж студія “Ворнер Бразерс” купила у Лібермана права на цей сюжет і замовила сценарій Віллу Біллу, який працював у поліції, перш ніж зробив кар’єру сценариста. Він писав довго, але результат його зусиль задовольнив студію, яка восени 2010 р. почала шукати режисера. Серед кандидатів були такі важковаговики, як Даррен Аронофскі, Бен Аффлек, Френсіс Лоренс, Пол Грінграс, Скотт Купер, Грег Берланті і Мартін Кембелл. Тому, коли стало відомо, що зніматиме фільм молодий постановник Рубен Флейшер (“Ласкаво просимо у Зомбіленд”), чимало кіноманів були здивовані. Проте режисер запевняє, що ця робота саме для нього: “Я люблю гангстерські стрічки, такі, як “Чудові хлопці” та “Перехрестя Міллера”. Я люблю ретро-фільми про те, яким був Лос-Анджелес у класичну голлівудську епоху. Тому для мене цей проект – просто мрія”.

На роль Джеррі Вутерса претендували Адам Броуді, Джоел Еджертон, Люк Еванс і [Джозеф Гордон-Левітт->joseph-gordon-lewitt], однак переможцем став Гослінг. Грейс Фарадей, фатальну красуню, могли зіграти [Ешлі Грін->ashley-green], Тереза Палмер, Камілла Белль, Елі Мікалкі, Лілі Коллінз, [Еммі Россум->emmie-rossum], Аманда Сейфрід та Меггі Грейс. Роль віддали Еммі Стоун, яка раніше працювала з Флейшером і Гослінгом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *