Інферно

Інферно (Inferno / Инферно). Трилер. США-Японія-Туреччина-Угорщина, 2016. Режисер Рон Говард. У ролях: [Том Хенкс->tom-hanks], Фелісіті Джонс, Сідсе Бабетт Кнудсен, [Бен Фостер->ben-foster], Ана Улару, Ірфан Кхан, Омар Сі, Ката Сарбо, Іва Дарвіш, Аттіла Арпа.

inferno-poster

З 13 жовтня стрічку “Інферно” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Професор Роберт Ленгдон (Хенкс) приходить до тями в одній з італійських лікарень, втративши пам’ять про останні дні. Досить швидко на нього здійснюється напад, і він опиняється у центрі подій, які можуть привести до загибелі усього людства…

Екранізація четвертого роману Дена Брауна про Ленгдона. Говард не хотів екранізувати третій, “Втрачений символ”, проте погодився виступити продюсером, а режисером став Марк Романек. Коли ж Браун випустив четвертий роман, студія відклала “Втрачений символ”, пояснивши, що його сюжет надто схожий на “Скарб нації”.

Робоча назва стрічки була “Головний біль”, через отриману головним героєм контузію. Зйомки, які почалися у квітні 2015 р., а закінчились 21 липня, проходили спочатку у Флоренції, потім у Венеції та Стамбулі.

Бюджет картини – 75 млн. доларів. Прем’єру спочатку запланували на 18 грудня 2015 р. Коли ж стало відомо, що 14 грудня вийдуть нові “Зоряні війни”, вихід “Інферно” перенесли на жовтень 2016-го.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *