Суперсімейка-2

Суперсімейка-2 (Incredibles 2 / Суперсемейка 2). Анімація / пригоди / комедія. США, 2018. Режисер Бред Бьорд. Ролі озвучують: Крейг Т. Нельсон, Холлі Хантер, Самуель Л. Джексон, Сара Вауелл, Боб Оденкірк, Кетрін Кінер, Джонатан Бенкс.

the-incredibles2_poster

З 15 червня стрічку “Суперсімейка-2” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Світ досі не готовий прийняти супергероїв, тому коли сімейство Неймовірних, рятуючи місто, стає причиною чималих руйнувань, пов’язану з ними програму прикривають. Героям доводиться шукати своє місце у світі, але невдовзі у них з’являється шанс…

Останнім часом “Піксар” спеціалізується на сіквелах власних хітів, що є не дуже перспективним напрямком, оскільки найчастіше вони виявляються слабшими за оригінали. Проте “Суперсімейка-2”, на щастя, є винятком з правила: це той випадок, коли продовження є не гіршим за першу частину.

the-incredibles2_1

Не гіршим, а в деяких аспектах і кращим: за понад десять років комп’ютерна анімація прокрокувала значно далі вперед, і її останні досягнення у даному випадку добре видно на широких екранах. У першу чергу – в першокласних екшн-сценах, яким позаздрить будь-який високобюджетний блокбастер “фабрики мрій”, і це не дивно, оскільки анімація дозволяє героям виробляти на екрані трюки, неможливі в ігровому кіно. У плані яскравої видовищності картина перевершує майже усе, що зараз демонструють у кінотеатрах світу. Допомогло ще й те, що цього разу в центрі оповіді – Еластика з її набагато ефектнішими суперздібностями, ніж у її чоловіка та інших членів сім’ї. Чого лише варта сцена, де вона зупиняє потяг, що втратив керування, виробляючи абсолютно фантастичні речі зі своїм тілом.

the-incredibles2_2

Окрім мегавидовищного бойовика, стрічка є багато чим іще. Наприклад, дуже смішною комедією. Це також історія незвичної сім’ї, яка стикається з цілком реальними проблемами – наприклад, відсутністю роботи і засобів для існування. У ситуації, що склалася, діючою героїнею, а потім і знаменитістю, стає Еластика, тоді як Містеру Неймовірному доводиться сидіти вдома з дітьми, взявши на себе всі хатні обов’язки, до чого він виявляється не зовсім готовим. Діти суперсімейства тим часом стикаються з власними проблемами. Втім, вони відходять на задній план, коли на горизонті з’являється черговий суперлиходій з черговим божевільним планом, націленим спеціально на супергероїв. Як і в першому фільмі, особистість цієї персони вгадати дуже легко, втім, задоволення від перегляду цей факт майже не псує.

the-incredibles2_3

Залишається додати, що передує картині симпатична і дуже зворушлива анімаційна короткометражка про батьків, дітей і дорослішання. Одним словом, перегляд “Суперсімейки-2” обов’язково подарує чудові враження і дітям, і дорослим – кіно рекомендується усім без винятку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *