Холостяк

Холостяк (The Bachelor / Холостяк). США, 2000. Режисер Гері Сініор. У ролях: Кріс О’Доннелл, Рене Зельвегер, Хел Холбрук, Джеймс Кромвелл.

ICTV, субота 19 серпня, 19.55

Тільки-но встиг головний герой (О’Доннелл) посваритись з коханою, показавши себе повним ідіотом, як він дізнається, що має отримати великий спадок. Єдина умова, яку поставив покійний дідусь – хлопець терміново повинен одружитись. Виявляється, що зробити це зовсім не легко… Не дуже смішна комедія, перша половина якої до того ж абсолютно не в’яжеться з другою (в якій показано, що одружитись, коли ставкою є такі гроші, не так вже й складно).

Холостяк (The Bachelor / Холостяк). США, 2000. Режисер Гері Сініор. У ролях: Кріс О’Доннелл, [Рене Зельвегер->renee-zellweger], Хел Холбрук, Джеймс Кромвелл.

ICTV, субота 19 серпня, 19.55

Тільки-но встиг головний герой (О’Доннелл) посваритись з коханою, показавши себе повним ідіотом, як він дізнається, що має отримати великий спадок. Єдина умова, яку поставив покійний дідусь, – хлопець терміново повинен одружитись. Виявляється, що зробити це зовсім не легко… Не дуже смішна комедія, перша половина якої до того ж абсолютно не в’яжеться з другою (в якій показано, що одружитись, коли ставкою є такі гроші, не так вже й складно).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *