Солоденька

Солоденька (The Sweetest Thing / Милашка). США, 2002. Режисер Роджер Камбл. У ролях: [Камерон Діас->cameron-dias], Крістіна Епплгейт, [Селма Блер->selma-blair], [Томас Джейн->thomas-jane], Паркер Поузі, Джейсон Бейтман, Деймон Вільямс, Дженніфер Хіменес, Френк Грілло, Джонатан Шеч.

Інтер, вівторок 29 травня, 23.55

Крістіна Вотерс (Діас) – чарівна блондинка, яка любить ходити у нічний клуб, зваблювати чоловіків, а потім розбивати їм серця. Але одного дня красуня вперше по-справжньому закохується у молодого чоловіка (Джейн), який поспішає на весілля свого брата. Крістіна бере долю у власні руки і разом з подругою вирушає на пошуки коханого…

Комедія Камбла («Жорстокі наміри») є дебютною роботою в ігровому кіно сценаристки та телеведучої Ненсі Піментал («Південний парк»); під час зйомок, які проходили у Лос-Анджелесі та Сан-Франциско у 2001 р., картину називали просто «Проект Ненсі Піментал без назви». Успіх фільму мала забезпечити участь Діас, яка саме у той час за розміром гонорарів наблизилась до Джулії Робертс (за «Солоденьку» 30-річна зірка отримала 15 мільйонів, а за головну роль у [«Янголах Чарлі-2»->charlie-angels-2] їй заплатили вже 20 мільйонів). Стрічка нагадує полегшений, «жіночий» варіант хіта братів Фареллі «Усі в захопленні від Мері», хоча вона не мала особливого успіху в прокаті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *