Одружусь на першій зустрічній

Одружусь на першій зустрічній (Wedding Daze / Женюсь на первой встречной). Романтична комедія. США, 2007. Режисер Майкл Ієн Блек. У ролях: [Джейсон Біггс->jason-biggs], [Айла Фішер->isla-fisher], Майкл Вестон, Марго Мартіндейл, Едвард Херрман, Кріс Діамантопулос, Джо Пантоліано, Джоанна Глісон, Метт Меллон.

Андерсон (Біггс) впевнений у тому, що вже ніколи не знайде справжнє кохання і назавжди залишиться холостим. Його другу Теду (Вестон) вдається затягнути нещасного у місцеву забігайлівку і примусити поглянути навкруги. Саме так виникає ситуація, коли офіціантка (Фішер) замість замовлення отримує пропозицію руки й серця. Як не дивно, вона відповідає “так”…

wedd

Майкл Ієн Блек з комічної трупи “Стела” дебютував цією стрічкою у якості сценариста і режисера. Він сам пережив кохання з першого погляду, тому намагався створити фільм, в якому б поєднались божевілля стосунків і казка про кохання та весілля.

Блек довго “полював” на Джейсона Біггса, проте різні обставини заважали актору взяти участь у проекті. Коли Біггс знайшов вікно у своєму робочому графіку, він відразу зв’язався з режисером і сказав, що хоче знятися у його стрічці.

Айла Фішер стала популярною у США завдяки комедії [“Незвані гості”->wedding-crushers], однак продюсери “Одружусь на першій зустрічній” запросили її у свій проект у день прем’єри хіта 2005 р.

Стрічку зняли в Нью-Йорку за кілька тижнів. Для кінематографістів це стало можливістю не тільки зекономити на податках, а й запросити у картину відомих театральних акторів міста. Продюсер Джон Пенотті вважає, що найбільш смішними та яскравими вийшли сцени за участю Марго Мартіндейл та Едварда Херрмана, які зіграли батьків Андерсона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *