Дівчина моїх кошмарів

Дівчина моїх кошмарів (The Heartbreak Kid / Девушка моих кошмаров). Комедія. США, 2007. Режисери Боббі та Пітер Фареллі. У ролях: [Бен Стіллер->ben-stiller], [Мішель Монаган->michelle-monaghan], Джеррі Стіллер, Малін Акерман.

Головний герой (Стіллер) довгий час зазнавав невдач на любовному фронті. Врешті-решт, не витримавши тиску оточення, він одружується з дівчиною, яку знає не дуже давно. Однак під час медового місяця виявляється, що ця красуня – психопатка, екстремалка і вередливе стерво. Саме тоді наляканий герой зустрічає справжню дівчину своєї мрії (Монаган).

heartbreakkid

Чергова комедія горезвісних братів Фареллі (“Усі в захопленні від Мері”, “Я, знову я та Ірен”). Подейкують, що роль дружини режисери хотіли віддати Гвінет Пелтроу, яка грала у них в картині “Любов зла”, однак її отримала маловідома актриса Малін Акерман, яка переважно знімається у телесеріалах.

2 коментаря для “Дівчина моїх кошмарів”

  1. Просто вони давно стали втіленням певного різновиду кіногумору. Ясна річ, так зараз у Голлівуді жартують майже усі, але вони стояли біля витоків цієї течії зі своїм “Тупим та ще тупішим”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *